Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Kolozsvári Kar – kv.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal /

Dékáni köszöntő

Kedves Jövendőbeli Hallgatónk! Tisztelt Honlaplátogató!

 Szeretettel üdvözöllek a Sapientia Erdélyi Magyar  Tudományegyetem Kolozsvári Karának honlapján.

 Erdély önálló magyar tudományegyeteme, amely –  Csíkszereda és Marosvásárhely mellett – Kolozsváron is már 15  éve szolgálja a tudomány érdekeit, törekszik a minőségi,  gyakorlati oktatásra és egy hallgatóbarát egyetemi környezet  megteremtésére.

 Szeretnénk Erdély minden szegletéből, de uniós tagságunk  eredményeként külföldről is érkező hallgatóink számára  elérhetővé tenni az igazi, gyakorlati anyanyelvű oktatást.  Tudjuk, hogy a színvonalas képzési kínálat mellett a modern  pedagógiai módszerek alkalmazása, a diákcentrikusság és az  intézményi rugalmasság miatt választják igen sokan  egyetemünk kolozsvári karát, és azzal is tisztában vagyunk,  hogy egyetemhez kapcsolódó gondjaik rendezésében  diákjaink számára fontos a nyitott, elérhető és magyar nyelvű  akadémiai adminisztráció.

Szakmai műhelyeinknek, több ezernyi kiadványt számon tartó könyvtárunknak, rendszeressé váló rendezvényeinknek, valamint fiatal, motivált és jól felkészült oktatóinknak köszönhetően reméljük, hallgatóink a tanulmányok befejeztével sikeresen boldogulnak majd a munkaerőpiacon. Célunk, hogy minden tanulni vágyó hallgatónk számára fejlődési lehetőséget biztosítsunk, s hogy az egyéni életpálya szempontjából oly fontos szakmai, emberi, identitásbeli alapokat sikeresen elhelyezzük.

Kedves jövendőbeli hallgatónk, nézz szét tehát az oldalunkon, kérdezz bátran a feltüntetett kapcsolatok egyikén, és szeretettel várunk a kari nyílt napokon is, hogy te is belekóstolhass a „sapientiás diák” életformába!

Kellemes és hasznos honlapböngészést kívánok!

Dr. Tonk Márton,
dékán

dékáni köszöntő

Eseménynaptár

2019. október

KeSzCsSzVa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031